Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samstorm (1462969) - Hercules c f (47434) » 730193233: T75/R3

Copa 730193233 Información oficial sobre el partido 730193233 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido 1 - 2 Hercules c f Alineación oficial del equipo 'Hercules c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Samstorm Alineación oficial del equipo 'Samstorm' en el partido 1 - 1 Hercules c f Alineación oficial del equipo 'Hercules c f' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samstorm

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Luis Muza va donar a Samstorm un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Teofilo Cristantes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Samstorm se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Samstorm va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Luis Muza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 214 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Tomàs Cedó quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Samstorm! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teofilo Cristantes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hercules c f

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Hercules van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 23, quan Óscar Solana Marín va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 170 Minuto 66 (Gol de falta): Hercules va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Fernando Cabirol.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Óscar Solana Marín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Jonathan Maceda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Isaac Boira, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hercules va ser a punt de marcar al minut 50, quan el seu jugador Mauro Martín va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pepe Arias Díaz va superar els defenses rivals per velocitat al minut 54 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.