Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anonimo (989870) - cigalerus (1578992) » 730193010: T75/R3

Copa 730193010 Información oficial sobre el partido 730193010 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 0 - 3 cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 1 - 1 cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anonimo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Erasmo Gallardo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Anonimo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Zubieta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Nunzio Barbuti va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Anonimo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nikita Pogulyaev va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Ballesteros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

cigalerus

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Madrid que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a cigalerus.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marc Vallejo Ortiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una falta xutada per Aliecer Nadal va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a cigalerus. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Rinze van der Holst va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Aliecer Nadal va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del cigalerus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Madrid, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.