Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The laggers (1416304) - Aguilucho Caletero (993641) » 730192913: T75/R3

Copa 730192913 Información oficial sobre el partido 730192913 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 3 - 2 Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The laggers Alineación oficial del equipo 'The laggers' en el partido 4 - 1 Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The laggers

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Elvis Durazzo va donar a laggers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, laggers va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Budimir Ivanović, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 121 Minuto 115 (Gol por el centro): Al minut 115 els aficionats van embogir quan en Serafín Castellarnau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de laggers.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de laggers tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Cornelis Kortesa ho va intentar al minut 36 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lontzi Otsoteko al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elvis Durazzo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jarosław Butowski per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lontzi Otsoteko va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a laggers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kultimo Saxell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 92 (Ocasión tiro lejano): Al minut 92 un refús amb el peu d'en Aldo Ferreiros va anar a parar als peus del Jarosław Butowski que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 285 Minuto 111 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del laggers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jarosław Butowski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Cocat de laggers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Brandon Van de Voorde de laggers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valèri Sempere.

Aguilucho Caletero

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Andoni Agina va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Paul Moloney, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Carles Viladomiu va descol·locar totalment la defensa contrària i Julio César Gelimer no va perdonar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Aguilucho va estar a punt d'empatar al 9 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carles Viladomiu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Paul Moloney va fer una jugada per la banda esquerra, però José María Ventimilla va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Andoni Agina per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 56, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Julio César Gelimer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.