Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc.Zizou (309418) - F.C SpiGaTs (1369582) » 730192903: T75/R3

Copa 730192903 Información oficial sobre el partido 730192903 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido 3 - 1 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido 2 - 0 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.Zizou

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Miloš Živanović de fc.Zizou, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 67 gràcies a la jugada de Roberto Urruya, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Roberto Urruya va pentinar un córner cap al segon pal que Ingo Hochauf va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): fc.Zizou va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Miloš Živanović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Alfredo Rolón va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Agent Grauwiler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Agent Grauwiler gairebé va marcar per a fc.Zizou des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En José Alfredo Rolón es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

F.C SpiGaTs

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 60 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Orozco.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Orozco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): SpiGaTs van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 53 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Halil Şener Sarı no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Diego Orozco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SpiGaTs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SpiGaTs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michelangelo Mini va sortir desviat a la dreta de la porteria.