Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Eixample BCN (435044) - Vetor de Granada (1595360) » 730192898: T75/R3

Copa 730192898 Información oficial sobre el partido 730192898 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 2 - 4 Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 2 - 0 Vetor de Granada Alineación oficial del equipo 'Vetor de Granada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Eixample BCN

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfred Kornet de Eixample aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Constantin Camazón igualava per Eixample en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Wolfgang Rudigier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Eixample per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Raffaello Fabrianesi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Eixample va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raffaello Fabrianesi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matteo Chiavarini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milan Juřena.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raffaello Fabrianesi de Eixample la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vetor de Granada

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 23. L'anotador per Vetor va ser Valerio Vidanes, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Moreno Cala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Juan Luis Serrahima va marcar al minut 65 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Fidel Pais va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Javier Juerga va fer una jugada per la banda esquerra, però Sergio Merino va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vetor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Fidel Pais va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vetor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Moreno Cala va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Vidanes de Vetor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.