Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. CANARIAS (1581570) - Arcos C. F. (309481) » 730192705: T75/R3

Copa 730192705 Información oficial sobre el partido 730192705 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

C.F. CANARIAS Alineación oficial del equipo 'C.F. CANARIAS' en el partido 0 - 3 Arcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Arcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. CANARIAS Alineación oficial del equipo 'C.F. CANARIAS' en el partido 0 - 2 Arcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Arcos C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. CANARIAS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CANARIAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlo Corona va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Carlo Corona va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El CANARIAS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Unai Santsotena va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CANARIAS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Terry, però el porter rival va fer una gran aturada.

Arcos C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Arcos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mihai Şoroştinean.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mihai Şoroştinean va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alejandro Aller va acabar en una passada genial cap al jugador de Arcos Ignacio Balbuena, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Claudiu Zimbru va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Arcos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mihai Şoroştinean va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Bernardo Lumbreras va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Claudiu Zimbru que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Bernardo Lumbreras va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alejandro Aller, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Sergio Pernía de Arcos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Arcos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Quique Saenz Romero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Dwayne Collerson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Jovellar de Arcos es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Jovellar de Arcos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".