Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vida Guerra C.F. (1597871) - xalocar (1338376) » 730192230: T75/R3

Copa 730192230 Información oficial sobre el partido 730192230 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Vida Guerra C.F. Alineación oficial del equipo 'Vida Guerra C.F.' en el partido 1 - 9 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vida Guerra C.F. Alineación oficial del equipo 'Vida Guerra C.F.' en el partido 1 - 2 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,3 % 69,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vida Guerra C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Guerra Adolfo Peñate va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Raúl Garcés de Marcilla va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 6 al marcador.

xalocar

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de xalocar va ser finalitzada des de l'esquerra per Desi Lagadeau al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, xalocar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Florindo Andrade Lopes.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Raúl Garcés de Marcilla va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a xalocar.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de xalocar van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Guillermo Casanova.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Ángel Pujol va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ángel Pujol arribés a peus de Lisandro Camelo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a xalocar el 0 - 6.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a xalocar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lisandro Camelo es rifés el porter i marqués el 1 - 7.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 90 minuts de joc, Antonio Miarons, corrent com un esperitat, superà primer José Félix Agustín Fonfría per velocitat, i després el porter posant el 1 - 8 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 143 Minuto 92 (Gol de contra por la derecha): Desi Lagadeau va marcar al minut 92 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de xalocar, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Desi Lagadeau va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florindo Andrade Lopes després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lolo Orozco León va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Guillermo Casanova estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Garcés de Marcilla, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Guillermo Casanova de xalocar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.