Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PETARDO C.F (440674) - Keltoi Vigo (1583433) » 730192056: T75/R3

Copa 730192056 Información oficial sobre el partido 730192056 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

PETARDO C.F Alineación oficial del equipo 'PETARDO C.F' en el partido 0 - 8 Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
PETARDO C.F Alineación oficial del equipo 'PETARDO C.F' en el partido 0 - 9 Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PETARDO C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodney Stalpert quasi marca en una jugada assajada de córner que Fernando Medina havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PETARDO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piero Ria, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Arenas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Keltoi Vigo

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Keltoi va ser finalitzada des de l'esquerra per Tullio Tovani al minut 26. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jesús Ramon Munné va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zeferino Alberena, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jesús Ramon Munné va augmentar l'avantatge de Keltoi a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Jesús Ramon Munné va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 5 per a Keltoi.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Zeferino Alberena va acabar en una passada genial cap al jugador de Keltoi Tullio Tovani, que va marcar el 0 - 6.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Pedro Gabert va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Keltoi.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Passaven 77 minuts quan en Zeferino Alberena va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Manuel Mohedano per la seva rapidesa. Al minut 10 va intentar marxar per velocitat d'en Donatello Mauro, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Iván Vallejo es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tullio Tovani va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Donatello Mauro el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Zeferino Alberena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Ram de Viu va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Iván Vallejo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Fikry Abidin hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Munio Albitzua havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.