Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Clarita Balompié (125778) - CSC BB Alemania (1457271) » 730010811: T75/R2

Copa 730010811 Información oficial sobre el partido 730010811 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido 0 - 1 CSC BB Alemania Alineación oficial del equipo 'CSC BB Alemania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido 2 - 1 CSC BB Alemania Alineación oficial del equipo 'CSC BB Alemania' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Clarita Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hendrik Borgdorff va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joaquim Piedade va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Balompié va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 莫 (Mo) 清勇 (Qingyong) en un 1 contra 1 amb el porter Peet Esbeck, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Hendrik Borgdorff de Balompié va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charly Vanpraet.

CSC BB Alemania

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miika Helkamäki quedar desmarcat i marcar per a Alemania al minut 78. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Arlindo Castro va estar a punt de posar per davant a Alemania amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lars-Rune Persson va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Saso Ristevski va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 69. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Saso Ristevski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Bassam Slaoui de Alemania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.