Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arbeca FC (794610) - Unión Tejina (308070) » 730010548: T75/R2

Copa 730010548 Información oficial sobre el partido 730010548 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Arbeca FC Alineación oficial del equipo 'Arbeca FC' en el partido 5 - 3 Unión Tejina Alineación oficial del equipo 'Unión Tejina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Arbeca FC Alineación oficial del equipo 'Arbeca FC' en el partido 6 - 1 Unión Tejina Alineación oficial del equipo 'Unión Tejina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbeca FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Arbeca va ser Atilano Nateira.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Tõnu Keskküla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Arbeca va aconseguir el 3 - 1 quan Atilano Nateira va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Corria el minut 73 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tõnu Keskküla, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Nikolay Skokov va augmentar la diferència de Arbeca a 5 - 3 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Nikolay Skokov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arbeca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Pipó va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En 曹 (Cao) 輝 (Hui) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 70 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nikolay Skokov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Pipó.

Unión Tejina

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en José Antonio Labrue Oneray per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 47 minuts quan José Antonio Labrue Oneray va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Amel Kovač, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 2.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Kurt Schach, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kurt Schach que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Antonio Labrue Oneray de UNT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.