Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESTE AGUA DEL PALLARÉS (122392) - Sporting de Chua (1337030) » 730010399: T75/R2

Copa 730010399 Información oficial sobre el partido 730010399 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido 2 - 4 Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ESTE AGUA DEL PALLARÉS Alineación oficial del equipo 'ESTE AGUA DEL PALLARÉS' en el partido 1 - 6 Sporting de Chua Alineación oficial del equipo 'Sporting de Chua' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESTE AGUA DEL PALLARÉS

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): PALLARÉS va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iván Muguruza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Desfar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): En Iván Muguruza conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Desfar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jean Montoro, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Peter Treutner va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Bausa va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Walter Giorgio Mimmi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Muñoz Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Armano de PALLARÉS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Muguruza.

Sporting de Chua

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): SPCH va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Johann Christoph Grau va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Amb 58 minuts jugats, Sabry Jassim Al-Samy de SPCH va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 170 Minuto 94 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Mikael Olenell al minut 94 va permetre a SPCH prendre avantatge per 2 - 3.
  • 182 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Al minut 112, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Pablo Manzanaro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mattias Svensson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Brillantino Barrio va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Jillian De Bree quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): SPCH va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brillantino Barrio va desviar el xut final de Johann Christoph Grau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Després de 105 minuts, Avichai Gvati va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Brillantino Barrio va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Manzanaro de SPCH amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.