Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doha United FC (1414494) - Los Manzanillas 2.0 (1434592) » 730010104: T75/R2

Copa 730010104 Información oficial sobre el partido 730010104 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Doha United FC Alineación oficial del equipo 'Doha United FC' en el partido 2 - 1 Los Manzanillas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Manzanillas 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doha United FC Alineación oficial del equipo 'Doha United FC' en el partido 4 - 0 Los Manzanillas 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Manzanillas 2.0' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doha United FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 1 (Gol de penalti): Corria el minut 1, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Doha s'avançava en el marcador després que en Amilkar Cifuentes xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Doha va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 Gonzalo Irimo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kevin Tunglind va rematar alt.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Gonzalo Irimo gairebé va marcar per a Doha des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Óscar Pineda al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Armand Doms va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Witold Pęksyk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Florián Campolongo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alaric Nivelle va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Armand Doms de Doha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Manzanillas 2.0

Goles Goles

  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Răzvan Pienar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Manzanillas creava perill des de la dreta al minut 17, però en Geraldo Pozzatto, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jorge Fiera desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manzanillas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Cardús, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Rubén Roselló per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Slavov de Manzanillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.