Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazatormentas FC (1579297) - Los Pachachos (1419746) » 730010021: T75/R2

Copa 730010021 Información oficial sobre el partido 730010021 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 4 - 5 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
64 % Posesión 45' 36 %
64 % Posesión 90' 36 %
Atacar por bandas Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12 Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 4 - 5 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cazatormentas FC Alineación oficial del equipo 'Cazatormentas FC' en el partido 2 - 0 Los Pachachos Alineación oficial del equipo 'Los Pachachos' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazatormentas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Jakub Buchowicz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco Fernández Roces havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 98 per blocar una centrada d'en Avelino Constantino va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cazatormentas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Brad Unthank va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Cazatormentas a la tanda de penals: 1 - 0!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Cazatormentas, Frederick Needham, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rubén Quiñones va xutar fora per a Cazatormentas, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jakub Buchowicz de Cazatormentas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ovidiu Resteman en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cazatormentas Joaquín Guaro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ovidiu Resteman. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Avelino Constantino xutant per a Cazatormentas va fer anar la pilota just on la volia, però Ovidiu Resteman, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cazatormentas, Marco Fernández Roces, col·locà la pilota just a les mans d'en Ovidiu Resteman. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Roberto Martínez Mendez de Cazatormentas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Àngel Dalmau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan José Nieva de Cazatormentas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Los Pachachos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacob Torres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvano Friaxe de Pachachos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ovidiu Resteman anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Pachachos.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jorge Carlos Monet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pachachos Samuel Erasun va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Miquel Agullana de Pachachos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Pachachos Jean-Frédéric 'Magic' Marsac no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rubén Quiñones es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Ander Silvera Mora de Pachachos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vasil Popov de Pachachos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Pérez de Pachachos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 055 Minuto 138 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Silvano Friaxe de Pachachos va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): Gerdt 'Panther' Scharfenort de Pachachos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rubén Quiñones en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.