Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brea (48990) - The_tribuneros (1418647) » 730009583: T75/R2

Copa 730009583 Información oficial sobre el partido 730009583 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Brea Alineación oficial del equipo 'Brea' en el partido 5 - 1 The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Brea Alineación oficial del equipo 'Brea' en el partido 2 - 3 The_tribuneros Alineación oficial del equipo 'The_tribuneros' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brea

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Filippo Passiatore, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Brea va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ivo Valarezo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Adolfo Tomé va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Brea va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 64, quan Laurens Norbisrath, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Lionel Frère de Brea va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Andrei Jurcă va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dalmau Moragues, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

The_tribuneros

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Nihat Gülçiçek va pentinar un córner cap al segon pal que Åsmund Steffensen va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The_tribuneros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurizio Cavallin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Nihat Gülçiçek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Efthimis Flogeridis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dario Stumpf va enviar un xut des de 40 metres al minut 26, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Efthimis Flogeridis va fer una estirada espectacular al minut 63, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Francisco Velázquez.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 78 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Kirill Fedorischev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Francisco Velázquez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nihat Gülçiçek de The_tribuneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.