Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife Athletic (989511) - Racing de Michelin (120673) » 730009435: T75/R2

Copa 730009435 Información oficial sobre el partido 730009435 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 1 - 2 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 1 - 0 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Przemysław Kruza sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lindy Hermann que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ľubor Lopatka va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Elwyn Hoveling, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Elwyn Hoveling va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lindy Hermann, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66 en Abaza Jum'a va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Przemysław Kruza de Tenerife amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing de Michelin

Goles Goles

  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Michelin. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jorge Trepiana va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 173 Minuto 106 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ferenc Négyesi va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Michelin creava perill des de la dreta al minut 37, però en Pedro Valim, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a David Mandiola desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Paul Şuvagău va marcar al minut 93 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.