Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gamo FC (436101) - Can Pujolet F.C. (776521) » 730009119: T75/R2

Copa 730009119 Información oficial sobre el partido 730009119 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Gamo FC Alineación oficial del equipo 'Gamo FC' en el partido 2 - 5 Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gamo FC Alineación oficial del equipo 'Gamo FC' en el partido 1 - 1 Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamo FC

Goles Goles

  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dae-Hyun Hyun es va introduir dins la defensa central al minut 10, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dae-Hyun Hyun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Can Pujolet F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Alejandro Olivar va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Lasse Qvick va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Manuel Fernández Pacheco va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alberto Aparicio, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Can Puyi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gonzalo Ferrán va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Joan Pleixats donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Can Puyi va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 75, quan Marco Gomis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Can Puyi van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 5 mitjançant en Joan Pleixats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jorge Romano ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Isaac Mainez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.