Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maestromadridista (1420742) - San Felipe II F.C. (1454929) » 730008943: T75/R2

Copa 730008943 Información oficial sobre el partido 730008943 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 2 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 3 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maestromadridista

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Joan Albert Callariza de maestromadridista, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): maestromadridista va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raffael Zaubek va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sverre Hasselmann va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Raffael Zaubek, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): maestromadridista va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marco Huidobro en un 1 contra 1 amb el porter Kiritz Etxebaguren, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marco Huidobro va rematar alt.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kiritz Etxebaguren al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Max Albors va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Marco Huidobro gairebé va marcar per a maestromadridista des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

San Felipe II F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Felipe van sortir al contraatac al minut 75, però Şerban-Alexandru Scutariu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Felipe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Anguiano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.