Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

207 Team (800222) - Merseyside Red (796823) » 730008906: T75/R2

Copa 730008906 Información oficial sobre el partido 730008906 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

207 Team Alineación oficial del equipo '207 Team' en el partido 1 - 3 Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
207 Team Alineación oficial del equipo '207 Team' en el partido 2 - 0 Merseyside Red Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

207 Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Vratko Burcel, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Team.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Özgürcan Öztekin del Team ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Michael Maruška va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Rüdiger Mussner de Team es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vratko Burcel no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Rüdiger Mussner va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Tomasz Walczuk de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tomasz Walczuk va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Merseyside Red

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El porter de Merseyside va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfonso Fitado va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Merseyside va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Alfonso Fitado va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Alfonso Fitado va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Anselmo Rio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Merseyside que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Merseyside, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Anselmo Rio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en László Aba al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, László Aba de Merseyside va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.