Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Potemkin Returns (801542) - La Calabaza Mecánica (439581) » 730008843: T75/R2

Copa 730008843 Información oficial sobre el partido 730008843 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Potemkin Returns Alineación oficial del equipo 'Potemkin Returns' en el partido 0 - 3 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Potemkin Returns Alineación oficial del equipo 'Potemkin Returns' en el partido 0 - 3 La Calabaza Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Calabaza Mecánica' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potemkin Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nani Gonçalves va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tiziano Fiorini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Potemkin, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Alois Seegets va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Potemkin van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Mathieu Daurer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Potemkin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cédric Vacheron va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Potemkin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mathieu Daurer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

La Calabaza Mecánica

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ramón María Cenarbe va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Calabaza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Federico Santaera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Július Tutka va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Calabaza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduard Wachs va desviar el xut final de Martin Håkansson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Cassio Intini va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Cassio Intini, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Calabaza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Antonio Nuovo al minut 55.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Santaera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.