Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notthingam Fuego F.C. (988288) - Antic team (489421) » 730008787: T75/R2

Copa 730008787 Información oficial sobre el partido 730008787 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 2 - 6 Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 3 - 3 Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Julià Abelló s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 42 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Diego Guanes, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el NFFC a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): NFFC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sami Kinnunen no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Jaime Gabea va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro Scampoli.

Antic team

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Roberto Eraustieta és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Christoph Hammel perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Julle Hietamäki de Antic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Antic per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Julle Hietamäki. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Alexandru Holhoş va aprofitar un error defensiu al minut 53, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Antic.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Marko Jolanki va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Antic, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Julle Hietamäki va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): El Antic va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 9 amb un llançament de falta perillós. En Julle Hietamäki però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marko Jolanki de Antic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.