Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Tux (1368517) - Benicàssim Juniors (1581653) » 730008631: T75/R2

Copa 730008631 Información oficial sobre el partido 730008631 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

C.D Tux Alineación oficial del equipo 'C.D Tux' en el partido 0 - 1 Benicàssim Juniors Alineación oficial del equipo 'Benicàssim Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Tux Alineación oficial del equipo 'C.D Tux' en el partido 0 - 1 Benicàssim Juniors Alineación oficial del equipo 'Benicàssim Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Tux

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Christian Hauberg va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): El C.D va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Óscar Villaruel la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco de Paula Zaballos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de C.D van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 78 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Óscar Villaruel, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malo Potdevin de C.D va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Benicàssim Juniors

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BENI J. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Nolberto Aparcana xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Carlo Viscanti que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 10 la va desaprofitar Juan Luis Marino de BENI J, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a BENI J al minut 23, però el xut de Juan Luis Marino va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 64 per Juan Luis Marino va anar a parar a la creueta.