Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gloucester (771873) - VIEJAS GLORIAS DEL NASA (307709) » 730008563: T75/R2

Copa 730008563 Información oficial sobre el partido 730008563 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Gloucester Alineación oficial del equipo 'Gloucester' en el partido 0 - 3 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gloucester Alineación oficial del equipo 'Gloucester' en el partido 0 - 2 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gloucester

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Gloucester van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Alejandro Soler no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Colin Doorward va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Mílton Ventura va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 2 per a GLORIAS.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zbigniew Slusarczyk de GLORIAS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en David Spellacy haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a GLORIAS al minut 27.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): GLORIAS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Werni Rutz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Władysław Smutek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GLORIAS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el GLORIAS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Werni Rutz s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mílton Ventura que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Arximiro Mundi va enviar un xut des de 40 metres al minut 78, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Arximiro Mundi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauro Carbone va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Vieira Antunes de GLORIAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Teodor Rajković de GLORIAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.