Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Baixo Miño (775510) - Serranet CF (1421243) » 730008484: T75/R2

Copa 730008484 Información oficial sobre el partido 730008484 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 4 - 2 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 3 - 0 Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Baixo Miño

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Massimiliano Felici de Miño va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Manel Zumalacarregui que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antonio Vesga va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Miño empatava el partit, 2 a 2, al minut 75.
  • 121 Minuto 112 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Souheil Chawech, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Miño se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 112.
  • 131 Minuto 113 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrian Ţibea es va introduir dins la defensa central al minut 113, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Manel Zumalacarregui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Miño se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Caño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roberto Gabiola hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Miño va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manel Zumalacarregui la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Miño Massimiliano Felici quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Manel Zumalacarregui quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Viktor Eztia va estar a punt de marcar al minut 55 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Manel Zumalacarregui va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Carmelo Roelas quasi marca en una jugada assajada de córner que Tito Plain havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 98 (Ocasión de falta): Massimiliano Felici quasi dona a Miño l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Serranet CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Serranet va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Àngel Carné, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Caramani entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Serranet, un peu providencial d'en Manuel Abad Amorós va situar el 1-2 al panell digital.