Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plajax Ath. (1462065) - S. LORENZO DE ALMAGRO (1434968) » 730008327: T75/R2

Copa 730008327 Información oficial sobre el partido 730008327 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido 1 - 5 S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido 3 - 3 S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,1 % 50,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plajax Ath.

Goles Goles

  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Stanisław Litkowski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sergio Cornago va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 5 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LORENZO. La jugada d'estratègia del Plajax per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Arthur Alex Barros Faria va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Plajax va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Stanisław Litkowski va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

S. LORENZO DE ALMAGRO

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): En Adrián Aburto va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 10. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LORENZO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Óscar Sáinz Espuelas es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Antón Olmos Blanco va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 3 per a LORENZO.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Reinaldo del Páramo de LORENZO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 33 de partit.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Ignacio Ortega va augmentar l'avantatge de LORENZO a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Rasław Redes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luis Villaba, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adrián Aburto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Luis Villaba de LORENZO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Néstor Outeda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesús Pinos després que el jugador de LORENZO li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Aburto.