Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Carcasa Chunga (1585639) - Griffin Hearts (308458) » 730008180: T75/R2

Copa 730008180 Información oficial sobre el partido 730008180 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

F.C. Carcasa Chunga Alineación oficial del equipo 'F.C. Carcasa Chunga' en el partido 1 - 6 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Carcasa Chunga Alineación oficial del equipo 'F.C. Carcasa Chunga' en el partido 1 - 4 Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Carcasa Chunga

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Carcasa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Pascal Gervois es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Gambocorta.

Griffin Hearts

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eusebio Sastre va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Griffin per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en José María Rojo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 135 Minuto 64 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Miguel Antonio Moragas de Griffin va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): Al 83 minuts, El Griffin va fer el 0-4. En Ximo Muixí va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Miguel Antonio Moragas va demostrar la seva experiència quan al minut 84 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 5. És un murri!
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Antonio Moragas de Griffin va fer un bon esprint per escapar-se de Pascal Gervois i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 6. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Antonio Moragas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Luis Martínez Blanco de Griffin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 14 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Miguel Antonio Moragas al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fernando Musa es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Laso de Griffin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.