Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodillas Out F.C (1415021) - +Opcion.es (1461855) » 730008156: T75/R2

Copa 730008156 Información oficial sobre el partido 730008156 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Rodillas Out F.C Alineación oficial del equipo 'Rodillas Out F.C' en el partido 0 - 4 +Opcion.es Alineación oficial del equipo '+Opcion.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rodillas Out F.C Alineación oficial del equipo 'Rodillas Out F.C' en el partido 0 - 2 +Opcion.es Alineación oficial del equipo '+Opcion.es' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodillas Out F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rodillas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Elvio Zardo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Rodillas van sortir al contraatac al minut 75, però Bosso Fretzkes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

+Opcion.es

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Onofrio D'Aleo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 21 minuts, Joachim Mosich va superar per velocitat Nélson Ramos per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Joachim Mosich va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Simeón Rueda Jiménez va augmentar l'avantatge de +Opcion.es a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Daniel Puig va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zoltán Andó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Daniel Puig, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. +Opcion.es va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Fernando Usarralde va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Puig, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Daniel Puig. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilhelm-Theodor Reiwel de +Opcion.es amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.