Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragon Fly (1585498) - Infinitivus (801050) » 730008137: T75/R2

Copa 730008137 Información oficial sobre el partido 730008137 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Dragon Fly Alineación oficial del equipo 'Dragon Fly' en el partido 3 - 4 Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Dragon Fly Alineación oficial del equipo 'Dragon Fly' en el partido 3 - 6 Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Fly

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Rafael Gavarrón va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Corria el minut 37, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Dragon s'avançava en el marcador després que en Leonardo Beccarelli xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Julian Pitt va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dragon empatava el partit, 3 a 3, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Dragon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Anders Fjelskär no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Guayasent Cegastia de Dragon va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Tolkushin de Dragon es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Valentin Tolkushin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Infinitivus

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lionel Mesías que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Krystian Rekers, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Infi va ser finalitzada des de l'esquerra per Linards Māliņš al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Infi prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Lionel Mesías.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Infi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lionel Mesías, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Lionel Mesías de Infi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.