Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spanish Wolves F.C (775599) - Costasol FC (1365564) » 730007996: T75/R2

Copa 730007996 Información oficial sobre el partido 730007996 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Yeovil Town Football Club. Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club.' en el partido 0 - 5 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yeovil Town Football Club. Alineación oficial del equipo 'Yeovil Town Football Club.' en el partido 0 - 2 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yeovil Town Football Club.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Yeovil TFC van sortir al contraatac al minut 9, però Vitolds Veinbergs va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yeovil TFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Darío Clemente Martínez Allende va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mosè Toniutti va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Darío Clemente Martínez Allende, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Coque.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mosè Toniutti de Yeovil TFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Costasol FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Florian Foghiş de Costasol va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador Reinhold Mersdorf de Costasol es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 47 de partit va donar a Costasol l'avantatge per 0 - 3. Georgi Mitzilkov en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Marco Figueroa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Georgi Mitzilkov, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de André Resel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bronislav Kolář no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Bronislav Kolář quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Yosi Zayniddinov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Georgi Mitzilkov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.