Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACENDRADO (1431103) - Gades City C.F. (1416494) » 730007943: T75/R2

Copa 730007943 Información oficial sobre el partido 730007943 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

ACENDRADO Alineación oficial del equipo 'ACENDRADO' en el partido 2 - 1 Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ACENDRADO Alineación oficial del equipo 'ACENDRADO' en el partido 1 - 1 Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACENDRADO

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 38 i semblava que ACE desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Body Paiget va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Ettore Magli va incrementar l'avantatge de ACE amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ACE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paulí Batllé, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Najjar Ismail Awad va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): ACE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Isaac Entriago va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Body Paiget de ACE va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Najjar Ismail Awad que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ettore Magli del ACE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Gille Delacroix, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Entriago de ACE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gades City C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Sebastian Racławski va significar el 2 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gades, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Rubén Mea Vitali va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Rafael Fernán-Gil al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.