Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xilpocket FC (1417136) - Atlético Club del Topo (1415452) » 730007825: T75/R2

Copa 730007825 Información oficial sobre el partido 730007825 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Xilpocket FC Alineación oficial del equipo 'Xilpocket FC' en el partido 3 - 4 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Xilpocket FC Alineación oficial del equipo 'Xilpocket FC' en el partido 1 - 7 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xilpocket FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Yaser Lozada va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Xilpocket.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jan Wagner, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Xilpocket.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Heladio Cadrón va donar a Xilpocket un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Maria Genovart hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Yaser Lozada havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Heladio Cadrón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Mancha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Estacio de Xilpocket va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Demir Şen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Xilpocket va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Jan Wagner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Jacinto Nueno va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Atlético van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Manu Camio va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 36 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ángel Miguel Foncueva marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 69. L'anotador per Atlético va ser Alphonse Gitonga, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 73. Vadim Valyuk va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ángel Miguel Foncueva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.