Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madracas (30582) - Club de la Lucha (1364847) » 730007801: T75/R2

Copa 730007801 Información oficial sobre el partido 730007801 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Madracas Alineación oficial del equipo 'Madracas' en el partido 2 - 1 Club de la Lucha Alineación oficial del equipo 'Club de la Lucha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madracas Alineación oficial del equipo 'Madracas' en el partido 1 - 1 Club de la Lucha Alineación oficial del equipo 'Club de la Lucha' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madracas

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Madracas va ser Martín Rey De Castro.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Madracas s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Ismail Shareef per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Madracas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ismail Shareef va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lutz Allner de Madracas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sultan Hossam de Madracas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Martín Rey De Castro de Madracas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club de la Lucha

Goles Goles

  • 164 Minuto 56 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 56 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Club de la Lucha. Umberto Calzoni el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sergio Rojas Caro va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sergio Rojas Caro va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Karel Przybyla, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Dani Cirujeda de Club de la Lucha, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Club de la Lucha va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Massimiliano Mario Chichì va desviar el xut final de Zaki Chentouf després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Taner Diriker va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Massimiliano Mario Chichì, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ali Akbar Afrazeh va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Rojas Caro de Club de la Lucha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.