Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ciudad del puerto (796216) - Cadiz FC (439606) » 730007761: T75/R2

Copa 730007761 Información oficial sobre el partido 730007761 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido 7 - 1 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ciudad del puerto Alineación oficial del equipo 'ciudad del puerto' en el partido 2 - 2 Cadiz FC Alineación oficial del equipo 'Cadiz FC' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ciudad del puerto

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Florin Hărţăgan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ciudad se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sten Ernstsen es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ciudad va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Florin Hărţăgan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jordi Baiget va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): Al 54 minuts, El ciudad va fer el 5-0. En Sten Ernstsen va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ciudad pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jordi Baiget va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tabaré Loretto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a ciudad.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vincenzo Ventimiglia va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jonas Ottesen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sten Ernstsen de ciudad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sebastiano Famiglietti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Tabaré Loretto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 91, però una magnífica aturada de Wacław Smulczyk va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Cadiz FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alongkorn Punyarachun sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 90 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cadiz va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Steven Austraete es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Hugo Zoetemelk va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Soriano Apodaca, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tony van der Bijl va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alongkorn Punyarachun, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alexey Nadeev va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Cadiz va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Carlo Batini no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven Austraete de Cadiz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.