Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D Antas de Ulla (800378) - O Rápido do Xunco (1461352) » 730007244: T75/R2

Copa 730007244 Información oficial sobre el partido 730007244 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

S.D Antas de Ulla Alineación oficial del equipo 'S.D Antas de Ulla' en el partido 0 - 4 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D Antas de Ulla Alineación oficial del equipo 'S.D Antas de Ulla' en el partido 0 - 3 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D Antas de Ulla

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nare Apategi de Antas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Rápido agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vasil Borisov amb mestria.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 73, Rápido va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Valerio Cantonal.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Romeu Nemiña entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rápido, un peu providencial d'en Valerio Cantonal va situar el 0-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Xavi Casabó va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 4 per a Rápido.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Xavi Casabó va estar a punt de posar per davant a Rápido amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maíz Horión va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Rápido va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maíz Horión va desviar el xut final de Iñaki Jordá després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Romeu Nemiña va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Rápido quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vasil Borisov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Valerio Cantonal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maíz Horión, però la pilota va topar amb el travesser.