Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

padisteam (314915) - Deportivo San Roque (1333970) » 730007121: T75/R2

Copa 730007121 Información oficial sobre el partido 730007121 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

padisteam Alineación oficial del equipo 'padisteam' en el partido 0 - 3 Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
padisteam Alineación oficial del equipo 'padisteam' en el partido 1 - 1 Deportivo San Roque Alineación oficial del equipo 'Deportivo San Roque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

padisteam

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Revilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportivo San Roque

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): 高 (Gao) 'Chino' 恒伦 (Henglun) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportivo, Anthony 'Donadoni' Bistolfi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Deportivo. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Anthony 'Donadoni' Bistolfi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Deportivo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Adrian 'El loco' Mrose, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricco 'O Animal' Begly, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrian 'El loco' Mrose, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Anthony 'Donadoni' Bistolfi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.