Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

new bielas fc (1369398) - TrinitatVella SASMacros (993594) » 730007061: T75/R2

Copa 730007061 Información oficial sobre el partido 730007061 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

new bielas fc Alineación oficial del equipo 'new bielas fc' en el partido 3 - 0 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
new bielas fc Alineación oficial del equipo 'new bielas fc' en el partido 1 - 1 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
Tiene suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

new bielas fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): bielas prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Ciro Diano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ciro Diano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, bielas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Guillermo Guirado, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Guillermo Guirado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bielas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Varela de bielas es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, José Ricardo Torroba de bielas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Guirado de bielas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TrinitatVella SASMacros

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): Després de 44 minuts, Richard Strašivták va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Conrat Armas el va poder desviar a córner.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del TVSM va deixar en bona posició a en Richard Strašivták per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven Gies.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nando Zöller de TVSM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Geoff Dickerson de TVSM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.