Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piniteam (800667) - Comepollilas FC (312263) » 730007046: T75/R2

Copa 730007046 Información oficial sobre el partido 730007046 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

piniteam Alineación oficial del equipo 'piniteam' en el partido 3 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
piniteam Alineación oficial del equipo 'piniteam' en el partido 3 - 0 Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piniteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): piniteam prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Salva Sáinz Diez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): piniteam va aconseguir el 2 - 0 quan Goris Boormans va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enzo Padula va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Salva Sáinz Diez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Aldo Micari es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de piniteam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salva Sáinz Diez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Miguel Luis Falcón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Salva Sáinz Diez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Salva Sáinz Diez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Flavio Vieiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelmajid Benouni de piniteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Comepollilas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Comepollilas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Tevin Jost des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Comepollilas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 41 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Abundio Carral no va ser gens encertat.