Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RacingsS (118160) - Valinor Knicks (774537) » 730006893: T75/R2

Copa 730006893 Información oficial sobre el partido 730006893 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

RacingsS Alineación oficial del equipo 'RacingsS' en el partido 0 - 7 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
RacingsS Alineación oficial del equipo 'RacingsS' en el partido 0 - 9 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingsS

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valinor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Santisteban va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tytus Tęcza va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eduardo Esparza de Valinor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 16 de partit.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valinor augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Santisteban es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paris Russel, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Sergio Santisteban va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 6 per a Valinor.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Tytus Tęcza va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sergio Santisteban podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 7 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos José Triana. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Cuny es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Eduardo Esparza de Valinor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.