Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rafi c. f. (1365843) - cohetes (1457433) » 730006876: T75/R2

Copa 730006876 Información oficial sobre el partido 730006876 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Rafi c. f. Alineación oficial del equipo 'Rafi c. f.' en el partido 1 - 6 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rafi c. f. Alineación oficial del equipo 'Rafi c. f.' en el partido 0 - 7 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rafi c. f.

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Odón Murguía va acabar en una passada genial cap al jugador de Rafi Diego Fontcuberta, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En 鲍 (Bao) 若贵 (Ruogui) va poder marcar per a Rafi en un servei de cantonada picat per en Lohitz Iribarnegarai quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Diego Fontcuberta va ser clau en la jugada d'atac de Rafi al minut 77, quan ell mateix va fer una passada brutal a Chakir Fetah, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, 鲍 (Bao) 若贵 (Ruogui) de Rafi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

cohetes

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Mitch Chikarovski va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mitch Chikarovski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a cohetes.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mitch Chikarovski va augmentar l'avantatge de cohetes a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, cohetes va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kuno Hiller.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): José Ruiz Díaz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, cohetes va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adriano Novoa, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a cohetes al minut 9, però el xut de Enrique Noroña Freire va topar amb la tanca defensiva.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a cohetes va estar a punt d'arribar en un córner. En Ernest Rajdudziec va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Ruiz Díaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Ruiz Díaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Adriano Novoa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.