Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Aston Birra (487517) - Reygol F.C. (435461) » 730006870: T75/R2

Copa 730006870 Información oficial sobre el partido 730006870 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 6 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 0 - 8 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Aston una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fatih Kavruk, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Manuel Alberto Collantes va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 89 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Destiny Bakar de Aston va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Destiny Bakar de Aston va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Cigarra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fulvio Brettanico que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Reygol.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Reygol agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manfredi Calidoni amb mestria.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Reygol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Manfredi Calidoni va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Guenter Hasibar, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Reygol per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pol Frasquet. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Reygol l'avantatge per 1 - 6. Răzvan Grosu en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Jorge Rendón va estar a punt de posar per davant a Reygol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cătălin Panţuroiu va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Manfredi Calidoni va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 24, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el Reygol va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manfredi Calidoni s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Santxo Lerindegi va poder marcar per a Reygol en un servei de cantonada picat per en Pol Frasquet quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.