Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FeDeRiNeS (1368048) - Rinoteam (48122) » 730006792: T75/R2

Copa 730006792 Información oficial sobre el partido 730006792 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

FeDeRiNeS Alineación oficial del equipo 'FeDeRiNeS' en el partido 0 - 6 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FeDeRiNeS Alineación oficial del equipo 'FeDeRiNeS' en el partido 0 - 5 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FeDeRiNeS

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 32 minuts de joc, Oriol Moyà semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Florentino Vilallonga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Juan Manuel Ciaurriz de FeDeRiNeS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rinoteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Allesandro van den Vlekkert va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, un xut de Gille Dehaene des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Allesandro van den Vlekkert va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Charles Marcil, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Drago Ricov va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Rinoteam va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Renato Sarrasin, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Allesandro van den Vlekkert que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Renato Sarrasin de Rinoteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Rinoteam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gille Dehaene va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Drago Ricov va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.