Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos falta Zidane (1335069) - Patryns f.c. (1338976) » 730006624: T75/R2

Copa 730006624 Información oficial sobre el partido 730006624 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 2 - 4 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido 0 - 4 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos falta Zidane

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Czesław Grobelny trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Zidane va reduir el marcador al minut 90 a 2 - 4 quan Diego Colledan va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Zidane va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Evgeniy Anton va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Ignacio Gertosio va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Valerio De biagi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Ignacio Gertosio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aureo López de Zidane va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Mansoor Al-Sadah va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Patryns, Rushanizam Baihaqi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo Moreno Capitán va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Pablo Moreno Capitán va aprofitar un error defensiu al minut 23, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Patryns.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 50 de partit va donar a Patryns l'avantatge per 0 - 4. Vitorino Coelho Teixeira en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergiu Gurghian. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pablo Moreno Capitán després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kasimir Beratua va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergiu Gurghian va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vitorino Coelho Teixeira va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Pablo Moreno Capitán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Moreno Capitán va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.