Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lord Moldivor F.C. (798643) - xalocar (1338376) » 730006562: T75/R2

Copa 730006562 Información oficial sobre el partido 730006562 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 4 - 6 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 2 - 0 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord Moldivor F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Leon Wierzbowski de Moldivor va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, Youhanna Kolahkaj de Moldivor empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el Moldivor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Leon Wierzbowski no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Leon Wierzbowski va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Stefaan Sturbeaux de Moldivor va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Leon Wierzbowski que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Giuseppe Rubolino va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leon Wierzbowski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 99 per blocar una centrada d'en Stefaan Sturbeaux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moldivor.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101 es va veure una gran oportunitat per a Moldivor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gianni Passuti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Moldivor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gianni Passuti en un 1 contra 1 amb el porter Diego Lafuente Santamaría, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ronalds Veiks de Moldivor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Moldivor, Giuseppe Rubolino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moldivor Amilcare Azzola va intentar enganyar Diego Lafuente Santamaría amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gianni Passuti de Moldivor anava molt fort i col·locat però Diego Lafuente Santamaría no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Giorgio Corocher va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.

xalocar

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de xalocar va ser finalitzada des de l'esquerra per Emilio Monjaraz al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Roberto Basso Ricci va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de xalocar i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Félix Valiente estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Florindo Andrade Lopes, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): xalocar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stefan Grubač va desviar el xut final de Raúl Garcés de Marcilla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ginés Plaza anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a xalocar.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de xalocar Ernesto Terreiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stefan Grubač es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Diego Lafuente Santamaría de xalocar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefan Grubač en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Rubén Arbos Marin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.