Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO PIÑOCAS (1420646) - Krakožhia (1595416) » 730006448: T75/R2

Copa 730006448 Información oficial sobre el partido 730006448 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

DEPORTIVO PIÑOCAS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO PIÑOCAS' en el partido 1 - 3 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEPORTIVO PIÑOCAS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO PIÑOCAS' en el partido 0 - 2 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO PIÑOCAS

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bohumil Orság va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. DEPORTIVO empatava el partit, 1 a 1, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): DEPORTIVO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dorin Bălai va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Catulo Baños va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrizio Prodon de DEPORTIVO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Krakožhia

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Krakožhia va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Santiago Sánchez Lagos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfonso Retegui que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Alberto Lacima donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Santiago Sánchez Lagos va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Krakožhia.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Gerardo Terrel va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 4, però no s'esperava que en Patrizio Prodon, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Alberto Lacima va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Helmer Kejlstrup, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Lacima que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Miguel Ángel Errazu al minut 33 semblava entrar, però Helmer Kejlstrup va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.