Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MD Balompié (309631) - Greengroucers (314841) » 730006386: T75/R2

Copa 730006386 Información oficial sobre el partido 730006386 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

MD Balompié Alineación oficial del equipo 'MD Balompié' en el partido 2 - 3 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MD Balompié Alineación oficial del equipo 'MD Balompié' en el partido 0 - 6 Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MD Balompié

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Tudor Teodoru va donar a Balompié un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Balompié prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en David Bravo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Bravo va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Máté Szőke va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adriano Mocini de Balompié la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Tudor Teodoru de Balompié va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Greengroucers

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en David Poncela.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 68 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Vivencio Calviño marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Poncela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Luis Suso quasi aconsegueix empatar per Greengroucers al minut 21, però Marco Bruinsma va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En David Poncela va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Salaheddine Moustedraf va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Salaheddine Moustedraf al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Greengroucers va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Salaheddine Moustedraf es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): David Poncela va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Jiménez al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Poncela.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe 'Hristo' Barreña de Greengroucers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.