Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grant CF (1414528) - Malmsteen's (314342) » 730006385: T75/R2

Copa 730006385 Información oficial sobre el partido 730006385 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Grant CF Alineación oficial del equipo 'Grant CF' en el partido 1 - 6 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Grant CF Alineación oficial del equipo 'Grant CF' en el partido 0 - 9 Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grant CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Abel Ruiz de Zarzosa la va convertir en gol amb un remat de cap en Constantin Tărchilă tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grant va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lorenzo Scheepstra va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Andreas Ismair va rebre molts aplaudiments. Al minut 30 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelmouqtadir Feloul va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lexar Igartua de Grant va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Lorenzo Scheepstra de Grant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Malmsteen's

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Joaquim Blanchart va posar els visitants Malmsteens per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Thijs Lescornez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Gianni Fabro va augmentar l'avantatge de Malmsteens a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfonso Siloniz va augmentar l'avantatge de Malmsteens a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Thijs Lescornez va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Malmsteens.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Leonardo Del Castillo va pentinar un córner cap al segon pal que Sebald Puigdevall va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Joaquim Blanchart quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Niklas Ingo Beesten, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Malmsteens quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eduardo Rio Reyero va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Malmsteens va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Thijs Lescornez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thijs Lescornez.