Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Humilde (1578202) - Mataos (486061) » 730006377: T75/R2

Copa 730006377 Información oficial sobre el partido 730006377 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Atlético Humilde Alineación oficial del equipo 'Atlético Humilde' en el partido 2 - 3 Mataos Alineación oficial del equipo 'Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Humilde Alineación oficial del equipo 'Atlético Humilde' en el partido 0 - 4 Mataos Alineación oficial del equipo 'Mataos' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Humilde

Goles Goles

  • 100 Minuto 31 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Carlos Solano. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 31 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Humilde va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ernesto Balseiro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Humilde, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En José Francisco Acuña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Humilde van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Vedad Borovac va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): El Humilde va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 101, però en Joseba Ibargallartu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Humilde va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Francisco Acuña va sortir per sobre el travesser.

Mataos

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan García Peñuela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Mataos va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què 孔 (Kong) 福波 (Fubo), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Horta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): En Felipe Reina donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 105 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Urkoi Zuatzabeitia va estar a punt de posar per davant a Mataos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Labrue Oneray va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Regino Pallares, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mataos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Javier Sequeira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Jesús Labrue Oneray, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fernando Aponte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Sequeira es va quedar sol davant del porter, al minut 110. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Fernando Ibia de Mataos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 孔 (Kong) 福波 (Fubo) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.