Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caranza Sport F.C. (776419) - Señaleros FC (439434) » 730006313: T75/R2

Copa 730006313 Información oficial sobre el partido 730006313 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido 1 - 3 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Caranza Sport F.C. Alineación oficial del equipo 'Caranza Sport F.C.' en el partido 0 - 7 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caranza Sport F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Ernesto Hijar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CaranzaSFC es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): João Bento Cruz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Silvio Tozzi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Baptiste Raphaël! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Bento Cruz.

Señaleros FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Arnold Insch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arnold Insch es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Valiente Negrón va augmentar l'avantatge de Señaleros a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Jaime Baillo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Jason Duncombe va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Señaleros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manuel Valiente Negrón va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jason Duncombe al minut 69.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Juho-Antti Tevaniemi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Galcerán va estar atent i va desviar la pilota a córner.