Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vilamelly team (1372939) - Sporting de Barrika (1367422) » 730006297: T75/R2

Copa 730006297 Información oficial sobre el partido 730006297 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

vilamelly team Alineación oficial del equipo 'vilamelly team' en el partido 4 - 3 Sporting de Barrika Alineación oficial del equipo 'Sporting de Barrika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vilamelly team Alineación oficial del equipo 'vilamelly team' en el partido 4 - 0 Sporting de Barrika Alineación oficial del equipo 'Sporting de Barrika' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilamelly team

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passats 47 minuts, Valentin Marcea, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. vilamelly es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): vilamelly va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José David Loureiro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): vilamelly va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José David Loureiro en un 1 contra 1 amb el porter Christian Nassano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): vilamelly va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Ciprian Roşca va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ciprian Roşca va rematar alt.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El vilamelly va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Jonathan Thorslund va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, 顾 (Gu) 子鉴 (Zijian) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christian Nassano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José David Loureiro va xutar fora per a vilamelly, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Valentin Marcea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a vilamelly.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de vilamelly, Markus Liedner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de vilamelly Bogdan Hagianu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Christian Nassano es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Eleazar Martínez de vilamelly va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.

Sporting de Barrika

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Barrika va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iulian Zbârcea, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rodolphe Briw que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Francisco José Monsalve de Barrika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Henrique Matos en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Torsten Hompesch va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barrika Abraham Miquel, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Henrique Matos. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ignacio Santillana de Barrika va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barrika, Georges Chevreau, col·locà la pilota just a les mans d'en Henrique Matos. El marcador: 4 - 3.