Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729953684

Liga 729953684 Información oficial sobre el partido 729953684 en Hattrick

20.04.2024 22:45:00

DSC Wanne-Eickel VI Alineación oficial del equipo 'DSC Wanne-Eickel VI' en el partido 3 - 1 Maupiti Lorikeets Alineación oficial del equipo 'Maupiti Lorikeets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
DSC Wanne-Eickel VI Alineación oficial del equipo 'DSC Wanne-Eickel VI' en el partido 9 - 0 Maupiti Lorikeets Alineación oficial del equipo 'Maupiti Lorikeets' en el partido
Está más tieso que su rival 9.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSC Wanne-Eickel VI

Goles Goles

  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raimana Tauru va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. DSC OléOlé empatava el partit, 1 a 1, al minut 55.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): DSC OléOlé s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Raimana Tauru per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raimana Tauru es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teiva Metua va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Maupiti Lorikeets

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 罗 (Luo) 育邦 (Yubang) va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lorikeets va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Haaheo Atani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tehauarii Turi.