Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729953417

Liga 729953417 Información oficial sobre el partido 729953417 en Hattrick

11.05.2024 22:45:00

Albatros de Tahiti Iti Alineación oficial del equipo 'Albatros de Tahiti Iti' en el partido 1 - 3 Moorea Grizzlys Alineación oficial del equipo 'Moorea Grizzlys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albatros de Tahiti Iti Alineación oficial del equipo 'Albatros de Tahiti Iti' en el partido 0 - 3 Moorea Grizzlys Alineación oficial del equipo 'Moorea Grizzlys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albatros de Tahiti Iti

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Albatros per la dreta va donar com a resultat un gol de Keoki Tahutini al minut 74 que reduïa la distància a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manu Vahirua de Albatros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Moorea Grizzlys

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alessandro Sgrilli quedar desmarcat i marcar per a Grizzlys al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 44 minuts quan Frithjof Storli va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Stéphane Grivot, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Grizzlys va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Richard Christopher va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Oleksii Matviienko va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Stéphane Grivot va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Frithjof Storli de Grizzlys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Frithjof Storli es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Stéphane Grivot, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Grizzlys va quedar sense poder incrementar el seu marcador.